Som apertif har jag gröpt ur några coctailtomater och fyllt dem med Valios laktosfria färskost som påminner lite om chevre, saltat med lite örtsalt samt tryckt fast ett basilikablad och droppat över lite hallonvinäger. Blir riktigt gott och funkar utmärkt till Sancerre Grande Reserve 2005. Vinet från Loire är svagt gult till färgen och doftar friskt citrus, Smaken är likaså den frisk av bl a nässlor och det är inte svårt att avgöra att det är en sauvignon blanc. Gott, men efter alla positiva recensioner av det här vinet hade jag hoppats att det skulle vara ännu bättre. Intressant att Sb stavat fel till vinets namn på sin hemsida.
söndag, juli 08, 2007
2005 Henri Bourgeois Sancerre Grande Reserve
Som apertif har jag gröpt ur några coctailtomater och fyllt dem med Valios laktosfria färskost som påminner lite om chevre, saltat med lite örtsalt samt tryckt fast ett basilikablad och droppat över lite hallonvinäger. Blir riktigt gott och funkar utmärkt till Sancerre Grande Reserve 2005. Vinet från Loire är svagt gult till färgen och doftar friskt citrus, Smaken är likaså den frisk av bl a nässlor och det är inte svårt att avgöra att det är en sauvignon blanc. Gott, men efter alla positiva recensioner av det här vinet hade jag hoppats att det skulle vara ännu bättre. Intressant att Sb stavat fel till vinets namn på sin hemsida.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar