Jag har alltid gillat smörgåstårta, oavsett trendighet eller inte och Jen har gjort det till en tradition att varje påsk göra en ny sort. Det har hittills alltid blivit mycket gott!
Angreppssättet är inte att fundera ut och skriva ner recept utan Jen gör istället moodboards för att få inspiration. I år var planen att kombinera och experimentera med olika smaker från det libanesiska köket.
Åter igen blev resultatet alldeles utmärkt! Tårtans olika lager innehöll spenat/feta/creme fraiche, hommus/avocado/syltad rödlök och couscous i krämig tomatsås med/morot/za'athar/rostade mandelspån.
|
Smörgåstårta med inspiration från Beirut. |
3 kommentarer:
Fett rätt!!! Smörgåstårta är ALLTID inne - oftast supergott!
Det var den snyggaste smörgåstårta jag någonsin skådat. Och absolut ÄLSKAR Jen's angreppssätt med mood boards som smörgåstårteplanering. Woaw!
Jen hälsar och tackar!
Skicka en kommentar