tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post6317612507753163171..comments2023-11-05T13:23:50.774+01:00Comments on Johan P: 2008 Qupé Bien Nacido Cuvéejohan phttp://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-49157344345930443162009-12-22T20:44:54.221+01:002009-12-22T20:44:54.221+01:00Hej Michel och Höganäs och stort tack!
Visst är ...Hej Michel och Höganäs och stort tack! <br /><br />Visst är det roligt med kommentarer och påpekanden och jag blir lika glad och tacksam varje gång men det är inte nödvändigt och inte därför jag bloggar. Att folk läser håller jag koll på med OneStat. <br /><br />Egentligen skriver jag nog till stor del för mig själv och bloggen är en bra referens för mig i matlagningen och när jag väljer vin, istället för att plita ner allt på papper. <br /><br />Michel- det där med omogna druvor har du naturligtvis helt rätt i och jag har rättat till det med dumstruten nerdragen i pannan.<br /><br />God jul!<br /><br />/Johan Pjohan phttps://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-36395363706451360832009-12-22T10:58:45.693+01:002009-12-22T10:58:45.693+01:00Håller delvis med föregående skribent. Jag är själ...Håller delvis med föregående skribent. Jag är själv en av syndarna. Jag läser din blogg med förtjusning men orkar inte alltid kommentera, slött av mig då du lägger ner en massa arbete. Vinet du beskrev låter intressant. Kombinationen av druvor är ju inte helt vanlig. Maten låter minst lika intressant som vinet. God Jul och fortsätt skriva./HöganäsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-6121642811660922942009-12-22T01:36:43.964+01:002009-12-22T01:36:43.964+01:00hejsan,
Som vanligt lika kul att läsa dig spalt, ...hejsan,<br /><br />Som vanligt lika kul att läsa dig spalt, och som vanligt lika förvånande att inte minst 50 personer ger dig positiva kommentarer för ditt idoga arbete att förmedla glädje och passion kring vin och mat. <br />Att bara skriva vin, som i och för sig duktiga Le Francophile eller än mer flitiga Finare Vinare gör, är lätt. Egentligen inte särskilt mycket att hylla. De beskriver bara en liten del av vinkunskapen.<br /><br />Det jag hyllar DIG för, är den genuina passionen, och förmågan att matcha vinet med maten. <br />Jag själv håller den, och därmed DIN blogg som betydligt mer intressant än de andras - just för att DU tar upp de viktiga aspekterna i vinet, och INTE försöker "leka vinskribent" med att kvalitetsbestämma vinet - som tyvärr har blivit ett alltför vanligt och lika tråkigt inslag hos de etablerade bloggarna. <br /><br />Sist, och ALLRA minst ... ett lite korrigerande, kanske rent språkligt. Man skördar ingen delc av druvorna "omogna", utan snarare vid lägre mognad. En liten, men ur ett tekniskt perspektiv en ack så viktig korrigering.<br /><br />MichelCAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.com