tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post4601105728817514146..comments2023-11-05T13:23:50.774+01:00Comments on Johan P: 2006 Walter Hansel Winery Pinot Noir The North Slopejohan phttp://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-73466258890683866252009-04-09T11:34:00.000+02:002009-04-09T11:34:00.000+02:00Varsågod för tipset!. Det är du förkänt av. Jag ha...Varsågod för tipset!. Det är du förkänt av. Jag har fått en hel del inspiration av dina viner/mat<BR/>beskrivningar/HöganäsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-38134411929249453012009-04-08T23:36:00.000+02:002009-04-08T23:36:00.000+02:00Tack för tipset Höganäs!Frankofilen: Du har så rät...Tack för tipset Höganäs!<BR/><BR/>Frankofilen: Du har så rätt. Jag är glad att du skrev om det här vinet så jag inte lade det i källaren i ett par år först. Tror inte att det hade varit värt att vänta på så länge.johan phttps://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-44000069134049201272009-04-08T22:00:00.000+02:002009-04-08T22:00:00.000+02:00Visst var det gott? Och finfint att dricka nu tyck...Visst var det gott? Och finfint att dricka nu tycker jag.Frankofilenhttps://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-53931745228976469842009-04-08T09:38:00.000+02:002009-04-08T09:38:00.000+02:00Jo tack Kistlers viner går loss på ca 1000 kr men ...Jo tack Kistlers viner går loss på ca 1000 kr men det finns ju hyfsade orginal från Bourgogne för ca 400 kr och upp i statosfären.<BR/>Drack en DRC 2004 på en testning för ca 6 månader sedan, 2400 kr och det är deras billigaste. Det var inte heller prisvärt inget jag skulle köpa men kul att prova med likasinnade. Det kostar att ligga på topp.Ps ett tips om du inte redan vet om det: Parkers nya Wine Buyers Guide ligger ute på Bokus för 237 kr, billigare än i USA men du får nog rappa på innan priset höjs. Köpte för ett antal år sedan hans senaste Brx bok och den höjdes drastiskt i pris efter någon vecka./HöganäsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-45622128287844907642009-04-07T19:25:00.000+02:002009-04-07T19:25:00.000+02:00Jag är rädd att du får punga ut med en hel del för...Jag är rädd att du får punga ut med en hel del för bra amerikansk Pinot Noir också... <BR/><BR/>Ett billigt alternativ som ändå smakar som en "riktig" amerikansk PN är Irony för 125 men då får du några procent Petite Sirah på köpet ;-)johan phttps://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-35622907487553703852009-04-07T19:00:00.000+02:002009-04-07T19:00:00.000+02:00Det skall jag göra dvs kolla upp mer mat till USA ...Det skall jag göra dvs kolla upp mer mat till USA Pinot Noir, tack för tipset, mina erfarenheter om Pinot Noir från USA är annars rätt begränsade men jag har provat Kistler (dyr som attan, knappast prisvärd) och ett gäng till. Tyvärr så kostar bra Pinot Noir en hel del oavsett varifrån vinet kommer./HöganäsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-50418622974421766482009-04-07T18:11:00.000+02:002009-04-07T18:11:00.000+02:00Hej,Nja, värst mycket tryck skulle jag inte vilja ...Hej,<BR/><BR/>Nja, värst mycket tryck skulle jag inte vilja säga att det är i det här vinet. Man kanske kan tro att såsen blir stark av mögelosten men det dämpas av grädden (mycket smak blir det dock). <BR/><BR/>Fruktighet och kryddor som ofta hittas i amerikansk Pinot Noir funkar bra ihop med kryddig och smakrik mat. Sök på Pinot Noir i Google-fältet så får du fram fler av mina förslag på mat till amerikansk Pinot Noir.johan phttps://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-45101439667973189402009-04-07T15:32:00.000+02:002009-04-07T15:32:00.000+02:00Måste ha varit bra tryck i vinet för att klara av ...Måste ha varit bra tryck i vinet för att klara av blåmögelsåsen./HöganäsAnonymousnoreply@blogger.com