tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post17952986953620568..comments2023-11-05T13:23:50.774+01:00Comments on Johan P: 2006 Barone Ricasoli Campo Cenijohan phttp://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-15633059973234256412009-01-15T21:27:00.000+01:002009-01-15T21:27:00.000+01:00Johan, du har mail i din cart....Johan, du har mail i din cart....Niklas Jörgensenhttps://www.blogger.com/profile/15043963546839246434noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-43888838171834958172009-01-15T12:25:00.000+01:002009-01-15T12:25:00.000+01:00Jaha du tänker som jag, hoppas inte alla tänker so...Jaha du tänker som jag, hoppas inte alla tänker som vi för då får vi aldrig veta. Nej jag har tänkt skärpa mig och lägga ner lite budgetviner i källaren. Som det ser ut nu är det mest Bordå/Rhone på längden och på tvären med inslag av vita viner från La France och Tyskland. Jo jag kom jag på vissa Aussie viner liggandes.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-56681023202700736132009-01-15T11:37:00.000+01:002009-01-15T11:37:00.000+01:00Hej,Nej, jag har aldrig lagrat någon Ricasoli. Min...Hej,<BR/><BR/>Nej, jag har aldrig lagrat någon Ricasoli. Min hjärna verkar fungera ungefär som din men kanske är det dags för förändring. Det hade varit intressant att lägga undan några flaskor Campo Ceni i något eller några år. <BR/><BR/>Carbonara är en typisk rätt som jag tycker är jättegod (och som smakar mer än arbetsinsatsen) men som jag med jämna mellanrum glömmer bort helt och därför blir det ibland flera år mellan gångerna.<BR/><BR/>Kolesterolvarningar och viktväktare har jag aldrig förstått mig på ;-)johan phttps://www.blogger.com/profile/02102309666846894052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-262410338831937433.post-3822093055797818252009-01-15T10:32:00.000+01:002009-01-15T10:32:00.000+01:00Ricasoli är precis som du säger en pålitlig produc...Ricasoli är precis som du säger en pålitlig producent. Jag har bara goda minnen från denna producent.<BR/>Tyvärr så blir dom inte lagrade hos mig men det borde provas. Jag har aldrig druckit en gammal Ricasoli ur hans budgetsortiment.<BR/>Har du?. Det är lite märkligt hur min hjärna fungerar (eller inte fungerar). Billigare viner trots att dom har lagrinspotential åker ner i strupen medans mina dyrare italien viner fortfarande ligger och puttrar i källaren. Borde fundera mer över detta. Din Carbonara med vitlök var en nyhet.<BR/>Frun har bott i Italien i drygt 1 år och någon vitlök har jag aldrig stoppat i. Jag skall prova. Tack för tipset. Carbonara är annars en höjdare(glöm kolesterol varningen och viktväktare) och jag kan tänka mig att vinet gjorde det hela till en riktigt bra upplevelse.Anonymousnoreply@blogger.com